Dirk en van Daan   Drive-in Show      met live zang

Dirk en van Daan Drive-in Show met Live zang .
Dirk en van Daan maken van Uw feestavond, Verjaardag ,Bruiloft , Buurtfeest ,bedrijfsfeest , een bijzondere avond. Een spetterend feest ,met live zang waar Uw feestgangers nog lang over zullen praten………….. Dirk en van Daan draaien het repertoire dat U wenst. Feestmuziek, Nederlandstalig, Top 40, jaren 60, 70 of 80, Skihut of een mix van muziekstijlen. Naast de Drive-in vermaken Dirk en van Daan Uw gasten met hun geweldige live show van zang en entertainment. Succes verzekerd!!!! Klik hier voor ons live repertoire.                            


JO VAN DAAN

Jo van Daan werd op 26 april 1971 geboren. Hij groeide op in Someren en hij woont nog steeds met veel plezier in dit mooie Peeldorp. Al op 15 jarige leeftijd kreeg hij verkering met Daniëlle. Ze trouwden samen en kregen twee zonen. Door vrienden wordt Daniëlle vaak Daan genoemd. Hier is ook de naam Jo van Daan van afgeleid.

Muziek heeft altijd de interesse van Jo gehad. Toch is hij op latere leeftijd zich pas echt met muziek bezig gaan houden. Op een karaoke feest bij Dirk zong hij een paar liedjes waaronder “Angels” van Robbie Williams. Hierop kreeg hij veel goede reacties, ook van de daar aanwezige muzikanten. Dit werd de start van een nieuwe “hobby”.

Jo is zanglessen gaan volgen en zijn eerste optredens waren op leerlingendagen van de zangschool. Deze optredens werden een groot succes met nummers als: My Way, Con Té Partiro, Music of the Night, The Prayer en enkele Nederlandstalige nummers.

Van het een kwam het ander en Jo werd en wordt voor diverse muzikale happenings gevraagd met iedere keer veel positieve reacties.

Met zijn enorme plezier in het maken van muziek maakt hij van ieder optreden een waar feest.DIRK ( DIRK-JAN ) VELINGS

Dirk is geboren en getogen in het Brabantse Someren. Al op jonge leeftijd kwam hij Annelies tegen.  en kregen twee dochters

Op 10-jarige leeftijd begon zijn passie voor muziek. Hij leerde het bespelen van de trompet en speelt deze nog steeds met veel plezier. Vier jaar later runde hij al zijn eigen (illegale) radiostation. Een paar jaar later was hij een veel gevraagde DJ op feestjes van vrienden en bekenden.

Met Dirk en van Daan is hij naast DJ ook actief op het podium als trompettist en zanger. Hierop ontvangt hij steeds opnieuw veel positieve reactie's

Dirk zijn grootste hobby is het vermaken van mensen. Daarbij wordt dan ook alles uit de kast getrokken. Een goede timing/muziekkeuze, en het grenzeloze plezier wat hij in zijn hobby heeft, dragen bij aan een avond "live" top entertainment!!!