Dirk en van Daan   Drive-in Show      met live zangKLIK HIERONDER VOOR DE FOTO'S

 FOTO'S WEBSITE 

 FOTO'S FACEBOOK  tekst van het nummer HET DORP SOMEREN

Thuis heb ik nog een ansichtkaart
Waarop mijn hagelschade staat
Mijn auto staat bij vd Ven
Een kroeg een school en ook mijn fiets
Een ander ha weer helemol niets
Tis summere wor ik geborre ben
Dit dorp ik weet nog hoe het was
Voordat die bij ons had verrast
De hagel viel als growte keien
D’n burgemister op ’t dak
‘k was bang dat ie nog wa brak
Hagel en regenbuien

En door de koepel in de kamer
Zag ik de hagelstenen gaan
Ik was zo bang en niet verzekerd
Ik zag ons dorp ten onder gaan

Chaos en puinhoop was het toen
Ja ook de straten zagen groen
En ook de auto’s hadden pech
Al heel wat regen getroseerd
De glastuinbouw geruïneerd
En ook de brandweer onderweg
Want zie hoe sterk ons summere is
Ook al was het heel goed mis
Oranje zeilen uit de dozen
Saamhorigheid dat kun je zien
Er werd gewerkt met kracht voor tien
En toen begon het weer te hozen

Refrein

De dorpelingen bij elkaar
Met plastic zeil en ladders klaar
Dakpannen binnen handbereik
Zo werd ons dorp toch weer hersteld
Menig dakdekker gebeld
Verzekering buiten bereik
Het was een ramp ja ongekend
Toch op de giro kwam geen cent
Ik zag het fons de dans ontspringen
Dat dorp van toen dat blijft mij bij
Dit is al wat er bleef voor mij
Een ansicht en herinneringenKANS +


In een gezellig en druk Zalencentrum Centraal te Someren vierden wij op zaterdag 26 oktober 2013 het 5 jarig jubileum van Dirk en van Daan Drive-in met live zang. Mede dankzij de geweldige ondersteuning van Gerry Stultiëns en Jan Hurkmans konden wij een ruim 3 uur durende live show neerzetten met een repertoire waarbij er voor alle aanwezigen wel een favoriet genre was. De opkomst van het publiek was geweldig en de goede sfeer zorgde voor een heuse feeststemming.
De opbrengsten van deze avond waren in zijn geheel voor de stichting KansPlus afdeling Asten/ Someren. De opbrengst van deze avond, welke bestond uit een bedrag beschikbaar gesteld door Hans en Miranda Schweren en een rondje met de pet door Daniëlle en Annelies, bedroeg in totaal € 1050,-. Een bedrag waar we heel trots op zijn en alle aanwezigen voor willen bedanken. Op 2 november tijdens de finale van de playbackshow van KansPlus zal dit worden overhandigd aan deze stichting. Wij dragen de stichting KansPlus een warm hart toe door de wijze waarop alle vrijwilligers van deze stichting zich altijd vol overgave inzetten voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking om ze weer een leuk moment te bezorgen.
In de afgelopen dagen hebben we heel veel leuke en positieve reacties in ontvangst mogen nemen en ook de vraag doen jullie dit volgend jaar weer kwam vaak voorbij. Wie weet…………………Het organiseren van zo’n geweldige avond kunnen wij natuurlijk niet alleen. Wij willen daarom een aantal mensen speciaal bedanken voor hun bijdrage aan deze avond: Gerry Stultiëns en Jan Hurkmans voor hun geweldige zang; Daniëlle en Annelies voor het rondgaan met de pet en de altijd onvoorwaardelijke steun; Johnny Lightning onze roadie die altijd present is en deze avond ook het licht bediende; Pedro voor de hulp bij het opbouwen; Rainbow Experience voor het geweldige licht; Joland Verhees voor de lazer; Erik Driessen voor de foto’s; Hans en Miranda Schweren van Café-Hotel-Zalen centraal en natuurlijk ons publiek. Mede dankzij jullie allen werd dit een avond om nooit te vergeten met vele bijzondere momenten. BEDANKT!!!
Dirk en van Daan


Noodweer Someren: de videoclip
(Bron omroep brabant)SOMEREN - Het noodweer van Someren maar nu op muziek. Het Somerense feestduo Dirk en van Daan besloot om een nummer te wijden aan de grote hagelbui die Someren onlangs teisterde. “De hagel kwam door de koepel de kamer in, zoals ook in het nummer staat.”

Artiest Jo van Daan besloot samen met zijn partner Dirk Velings om een nummer te maken over wat er allemaal misging. “We waren samen aan het repeteren toen het misging. De hagel kwam echt de kamer in zoals in het nummer staat. Allebei hebben we veel schade opgelopen en we besloten er iets mee te doen.”

Het nummer werd gemaakt, geïnspireerd op Het Dorp van Wim Sonneveld. Afgelopen zaterdag heeft Dirk met zijn dochter ook een clipje gemaakt. Hieronder kan je het resultaat zien.

 KLIK HIER The Prayer Celine Dion Andrea Bocelli performed by Gerry Stultiens & Jo van Daan

 KLIK HIER